Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu...

YazarMesaj
мєяу´
Administrator
Administrator
мєяу´

Teşekkür Puanı : 3891
Rep Puan : 251
İsim : Merve
Kadın
Ruh HaLi : Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Agresi10
Takım : Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
MadaLyaLarım : Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Ftzv9l

Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Empty
MesajKonu: Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu...   Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Icon_minitimeC.tesi Mayıs 09, 2009 5:38 am

Bugün bir kez daha anladımBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev aslında hep biliyordum ama görmüyordumBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev o ölümün karanlık yüzünü…
Bugün bir sevdiğim daha gittiBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev tıpkı dostum gibi… Sen ne dersen de ne istersen isteBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev hayat sadece kendi istediğini koyup önüneBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev hep şunu diyor amansızca;
“bunlarla yaşayacaksın ve bir gün öleceksin”

bugün bir kez daha anladımBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev dostluğun ne demek olduğunu…
sadece sevmek yetmezmişBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev dost “can”mışBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev “canan”mış. bildiğim gibi değilmiş yani. sadece mutlu olduğunda değilBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev sadece çıkarı olduğunda değilBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev sadece sen istediğinde değil…
hep seni düşünenmişBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev her şeyde önce senin iyiliğini isteyenmiş… hepBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev kendi istediğinden yanında olanmış dost…

bazen bir sevgilidenBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev bir anadan yada bir babadan bile daha yakın olanmış. konuşacak hiçbir şeyin olmadığı anda bileBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev seni dinlemek için can atanmış… gözlerine baktığın o andaBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev içini anlayanmış dost…

bugün bir kez daha anladımBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev hayatın ne kadar kısa ve uzun olduğunu. insanın bir dosta ne kadar muhtaç olduğunuBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev hayatımdaki tek dileğimin ne olduğunu…

Hayat gelip geçiyor bizim planlarımıza rağmenBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev plansızcaBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilevdurmaksızın hüzünleBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev bazen de mutluluklaBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev ama paylaşmadıktan sonra neye yarar mutlu veya hüzünlü olmak hayatta…

Şimdi tek bir dileğim var artıkBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev kendime sevgili aramıyorumBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev arkadaş da istemiyorum hayatımda…
Sadece ama sadece senin dostluğunuBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev senin hüzünlerine ortak olmayı istiyorum.Çünkü biliyorumBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev mutluyken yalnız değilsinBugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... Smilev çevren kalabalık ama ya hüzünlüyken?
Benden farkın yok…
https://merakli.yetkin-forum.com

Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anladım
» anladım - ahmet telli
» Sansar öLürsem Bugün
» Adanalı Sezon Finali Müziği - Gökçe Anladim Ki
» Yalın - Ben Bugün (2009) Orjinal Cdrip 320 Kpbs