Konu: Bugün Bir Kez Daha Anladım Dostluğu... C.tesi Mayıs 09, 2009 5:38 am
Bugün bir kez daha anladım aslında hep biliyordum ama görmüyordum o ölümün karanlık yüzünü… Bugün bir sevdiğim daha gitti tıpkı dostum gibi… Sen ne dersen de ne istersen iste hayat sadece kendi istediğini koyup önüne hep şunu diyor amansızca; “bunlarla yaşayacaksın ve bir gün öleceksin”
bugün bir kez daha anladım dostluğun ne demek olduğunu… sadece sevmek yetmezmiş dost “can”mış “canan”mış. bildiğim gibi değilmiş yani. sadece mutlu olduğunda değil sadece çıkarı olduğunda değil sadece sen istediğinde değil… hep seni düşünenmiş her şeyde önce senin iyiliğini isteyenmiş… hep kendi istediğinden yanında olanmış dost…
bazen bir sevgiliden bir anadan yada bir babadan bile daha yakın olanmış. konuşacak hiçbir şeyin olmadığı anda bile seni dinlemek için can atanmış… gözlerine baktığın o anda içini anlayanmış dost…
bugün bir kez daha anladım hayatın ne kadar kısa ve uzun olduğunu. insanın bir dosta ne kadar muhtaç olduğunu hayatımdaki tek dileğimin ne olduğunu…
Hayat gelip geçiyor bizim planlarımıza rağmen plansızcadurmaksızın hüzünle bazen de mutlulukla ama paylaşmadıktan sonra neye yarar mutlu veya hüzünlü olmak hayatta…
Şimdi tek bir dileğim var artık kendime sevgili aramıyorum arkadaş da istemiyorum hayatımda… Sadece ama sadece senin dostluğunu senin hüzünlerine ortak olmayı istiyorum.Çünkü biliyorum mutluyken yalnız değilsin çevren kalabalık ama ya hüzünlüyken? Benden farkın yok…