merhaba arkadaşşlar ben muro...nam-ı diğer mansare_muro...muroluğum un KV ile alakasıı yoktur 10 yıldır herkes bana muro der.bikaç dil bilirim..bu diller biraz farklıdır..html,css,php vs...zaten destekforuma girenler azçok tanır beni.. ..Trabzonluyum, sagopa kajmer dinlerim..acayip sinirli biriyim.18 yaşındayım...sorunuz varsa alayım.siteniz hakkıında birkaç uyarıım olacak..kural ihlali gördüm söylemem gerek..başşkasıı görürse siteniz gidebilir. ...
HoşgeLdin, GüzeL Tanıtma. Evt Göz AşinaLığın Var. YaLnız Ne Gißi ßi KuraL ihLaLi Var Onu anLamış deiLim, GöRmesi Gereken Kim Varsa, GöReßiLiRLer ßana Fark Yapmas. Uyarı için Teşk Ederim, Ama Dahada AçıkLarsan Sevinirm (:
HoşgeLdin, GüzeL Tanıtma. Evt Göz AşinaLığın Var. YaLnız Ne Gißi ßi KuraL ihLaLi Var Onu anLamış deiLim, GöRmesi Gereken Kim Varsa, GöReßiLiRLer ßana Fark Yapmas. Uyarı için Teşk Ederim, Ama Dahada AçıkLarsan Sevinirm (:
ok haklısın tam açıklamadım.. bu bölümü misafirlere kapattığın için rahatça söyleyebilirim....
film ve müzik indirme linkleri yasaktır.nedenide telif hakları ihlalidir..önerim bu bölümü ziyaretçilere tamamen kapamanız yada kaldırmanız. bu kadardı