Gülşen Full Albümleri + Video Klipleri + Alternatif Linkler
Yazar
Konu: Gülşen Full Albümleri + Video Klipleri + Alternatif Linkler Cuma Haz. 05, 2009 1:21 pm
Mini Biyografi
29 Mayıs 1976 İstanbul’da doğdu.
Bir ablası bir ağabeyi var.
Şehremini Lisesini bitirdikten sonra, konservatuar Türk Müziği bölümüne girdi. 2 yıl devam etti. Müziğe doğduğu gün başladığını düşünüyor... 5-6 yaşlarında şarkıcı olmaya karar verdi.
Konservatuarla eş zamanlı olarak İstanbul’da klüplerde sahne aldı. Çok sürmeden Serap ve Özkan Turgay’dan bir gün yine sahnede şarkı söylerken albüm için teklif aldı. 2-3 ay içinde hazırlık yapılıp “Be Adam” adlı ilk albümü 1997 yılında piyasaya çıktı. Çok başarılı bir satış grafiği yakaladı.
Çok geçmeden yeni tanıştığı Murat Varol’la evlenme kararı aldı ve 2 ay sonra evlendi. Ayni zamanda müziğe ara vermiş oldu.
Sadece zevk için 99 yılında “Erkeksen” adlı bir albüm yaptı. 2000 yılında boşandı.
2002 yılında “Şimdi” adlı albümü çıkardı.
2004 yılında yeniden doğuş olarak nitelendirdiği “Off Off” adlı albümü Erol Köse prodüksiyon tarafından çıkarıldı.
İlk bestesini lise 2’de yani 16 yasındayken yaptı. İkinci albümde 7, üçüncü albümde 6, son albümde ise 8 şarkı Gülsen’in sözü ve ve müziğinden oluşuyor. Son albümde 10 şarki var. ”Off Off” bir Nazan Öncel şarkısı. Sarisin Sezen Aksu’nun yıllar önce seslendirdiği bir şarkı. Rober’in albümünde yer alan “Büyüdüm” ve Hülya Avsar’in albümünde yer alan “Alnının Yazısı” Gülşen’e ait.
Anne ve babasının pozitif düşünce ve duaları hayatındaki en önemli huzur kaynağı...
Dünle yasamak omzumuzda yüktür ve zaman kaybıdır, unutmak ve affetmek yenilenmemizi sağlar. Önemli olan şu andır. Şu an yaptığın ve düşündüğün iyi şeyler yarın hayatına olumlu bir şekilde yansıyacaktır..
O mükemmeliyetçi bir insan. Yola ONCE kendisinden çıkıp iyi insan olmanın en önemli meziyet olduğunu düşünüyor. ilahi adalete sonsuz inanç duyuyor.
Ve FARKINDALIK... Hayatının her saniyesinde beynine, kalbine bedenine hükmeden felsefe...
Ebru sanatına ilgi duyuyor ve öğreniyor... Squash oynamayı seviyor. Uzak doğu sporlarından karate yaptı ve siyah kuşak sahibi.
Sevdiği yönü en büyük sıkıntısını atlatmak birkaç dakika sürüyor. Çünkü onun için herşey ya siyah ya beyaz. Sonsuz tolerans tanır ama kum saati misali işliyor kalbi.
Sevmediği değil ama sonunda onu üzen yönü ise belki burcunun gereği (ikizler) değişken olması, aşk ve sevgi konusunda kendini dengeleyememesi.
мєяу´
Konu: Geri: Gülşen Full Albümleri + Video Klipleri + Alternatif Linkler Cuma Haz. 05, 2009 1:25 pm
~D İ S K O G R A F İ ~
Gülşen - SAkin Ol 2009 Tek Parça
Bu Mesajı Görmek İçin Cevap Yazmalısınız
Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - 2008
Gülşen - Ben Böyleyim.mp3 Gülşen - Fesupanallah.mp3 Gülşen - Kaybolan Yıllar.mp3 Gülşen - Mucize Nağmeler - Büklüm Büklüm.mp3 Gülşen - Mucize Nağmeler - Ömrümüzün Son Demi.mp3 Gülşen - Mucize Nağmeler - Unutturamaz Seni Hiç Bir Şey.mp3 Gülşen & Cem Davran - Herşeyi Yak (Mucize Nağmeler).mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Ben Bir Küçük cezveyim.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Benim Gözüm Sende.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Benzemez Kimse Sana.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Divane Aşık Gibi.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Fesuphanallah.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Herşeyi Yak.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - İçin İçin Yanıyor.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - İndim Havuz Başına.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - İnleyen Nağmeler.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Küçük Bir Aşk Masalı.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Lüküs Hayat.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Odam Kireç Tutmuyor.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Sabret Gönül.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Sevemedim Karagözlüm.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Su Gibi Geçerdi Zaman.mp3 Gülşen & Cem Davran - Mucize Nağmeler - Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım.mp3
Gülsen - Aman Gülsen - Be Adam Gülsen - Fìrsatçì Gülsen - Gel Çarem Gülsen - Nasìl Unut Dersin Gülsen - Sarì Gül Gülsen - Saz Mì Caz Mì Gülsen - Son Sözüm Gülsen - Tuti Dillim Gülsen - Yapma Gel Gülsen - Yaz Gülüm Gülsen - Zig Zag Gülsen- Buzdagim
1998 Gülsen (Erkeksen)
Gülsen - Anam Gülsen - Belalìm Oldun Gülsen - Ben Böyleyim Gülsen - Bitti Gülsen - Bossun Adam Gülsen - Delisin Gülsen - Dudaklarìnda Gülsen - Erkeksen Gülsen - Eyvallah Gülsen - Gözü Karalìm Gülsen - ihanet Ettin Gülsen - Sen Gülsen - Yigidim Gülsen - Yoklugunda
2001 Gülsen (Simdi)
Gülsen - Can Gidiyor Gülsen - Dünya Yìkìlsa Gülsen - Gitmesi Kolay Gülsen - ihanet Gülsen - Kahpe Gülsen - Kimselere Güvenmiyorum Gülsen - Kurƒun Gülsen - Sebepsiz Degil Gülsen - Tutuldu Gülsen- Bu Ask Adam Olmaz
GÜLŞEN - AMA BİR FARKLA (2007)
01 E BİLEMEM ARTIK 02 KARA BÖCÜKLER 03 MUHTELİF ZAMANLARDA 04 SAYEMİZDE 2 (YENİ) 05 İHTİMALLER 06 SU GİBİ GEÇERDİ ZAMAN 07 AMA BİR FARKLA... 08 UZLAŞIRIZ ZANNEDERKEN 09 GEÇ KALMIŞIZ 10 RUHUMU ASLA 11 DETAY 12 SAYEMİZDE 13 O ZAMAN (CLUB)
01- Of Of 02- Yaklaşanı Yakarım 03- Sakıncalı 04- Sarışınım 05- İlgilenmiyorum 06- Tek Taraflı 07- Aşk Kadını 08- Buz 09- Nazar Değmesin 10- Alnının Yazısı 11- İlgilenmiyorum 2 12- Sakıncalı 2
YURTTA AŞK CİHANDA AŞK 2006
AYRILIĞIN DÜĞÜNÜ BANA AŞKINDAN ÖTE KÖY YOK BU GECE CANIN SAĞOLSUN ÇELİŞKİ EN ŞAHANESİNDEN EN ŞAHANESİNDEN (REMİX) FİLM HAKSIZ YENİLGİ KIŞ YAŞATTIN KUŞ TÜYÜ NE KAVGAM BİTTİ NE SEVDAM NE KAVGAM BİTTİ NE SEVDAM (R&B VERSİON) SON PERDE YA TUTARSA YURTTA AŞK CİHANDA AŞK YURTTA AŞK CİHANDA AŞK (DANCE VERSİON)
мєяу´
Konu: Geri: Gülşen Full Albümleri + Video Klipleri + Alternatif Linkler Cuma Haz. 05, 2009 1:30 pm
___~ V İ D E O G R A F İ ~___
Gülşen - Delisin
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 181KB.
Gülşen - Canın Sağolsun
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 135KB.
Gülşen - Yapamazsan Yok
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 790x816 and weights 164KB.
Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 175KB.
Gülşen - Su Gibi Geçerdi Zaman
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 127KB.
Gülşen - Su Gibi Geçerdi Zaman (Mucize Nağmeler)
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x816 and weights 147KB.
Gülşen - Sazmı Cazmı
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 156KB.
Gülşen - Sarışınım
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x738 and weights 162KB.
Gülşen - Sakıncalı
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 785x816 and weights 164KB.
Gülşen - Of Of
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 165KB.
Gülşen - Be Adam
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x618 and weights 124KB.
мєяу´
Konu: Geri: Gülşen Full Albümleri + Video Klipleri + Alternatif Linkler Cuma Haz. 05, 2009 1:31 pm
Gülşen - E Bilemem Artık
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 200KB.
Gülşen - Gel Çarem
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 790x816 and weights 168KB.
Gülşen - Yiğidim
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x816 and weights 145KB.
Gülşen - Nazar Değmesin
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 157KB.
Gülşen - Ya Tutarsa
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x816 and weights 159KB.
Gülşen Full Albümleri + Video Klipleri + Alternatif Linkler