Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz

YazarMesaj
мєяу´
Administrator
Administrator
мєяу´

Teşekkür Puanı : 3891
Rep Puan : 251
İsim : Merve
Kadın
Ruh HaLi : Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Agresi10
Takım : Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
MadaLyaLarım : Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Ftzv9l

Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Empty
MesajKonu: Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz   Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Icon_minitimeC.tesi Tem. 18, 2009 10:30 am

Günümüzde bazılarıAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev hüsnüzan ettikleriAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev mensup olduklarıAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev düşünce ve aksiyonlarına çeşitli seviyelerde destek verdikleri şahıslara İslami kaidelerle izahı imkansız bir şekilde medh u senada bulunuyor. Bu türlü şeyler şöyle–böyleAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev haklı–haksızAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev az veya çok onu çekemeyen insanları tahrik eder.
Böyle yapıldığı takdirde insanlarAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev suizanna sevk etmiş olursunuz. Sonunda onlar da kaybederAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev siz de. İnsanlar yer yer ve zaman zaman yaptıkları ameller ile başkalarının takdirlerini bekleyebilirler. Bu kabil takdir ve tebciller karşısında insanın kalb balansını ayarlaması çok önemlidir. Kişi “Allah’ım hakkımda söylenen bu sözleri dua olarak kabul buyurAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev ayağımı kaydırmaAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev beni bir lahza bile benimle başbaşa bırakma” demelidir. AksineAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev insan kendini şımarıklık ve gaflete salarsaAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev Allah da onun ayağını kaydırabilir. EvetAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev yapılan takdir ve övgülerAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev gökten bir nida halinde gelse bile insan bir İmam RabbaniAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev bir Bediüzzaman edasıyla “Allah’ımAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev ben çok hakir bir şey olduğuma o kadar inanmışım kiAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev şu nidalar benim kanaatımı değiştiremez.” diyebilecek ölçüde düşünce duruluğuna ve hazımkâr bir nefse sahip olmalıdır. Bizim çizgimiz bellidir. Bizim en büyük vazife ve misyonumuz kulluktur. Başkalarının övgüleriAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev o övgülerin hakkımızda biçtiği makamlarda gözümüz yoktur. BizAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev her zaman Hz. Ali’nin “insanlardan bir insan olma” hedefine ulaşmaya çalışmalıyız. Bizim büyüklüğümüzAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev şahsı manevideAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev güncel tabirle tüzel kişiliğimizdedir. Bâki hakikatlarAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev fani şahısların üzerine bina edilemez.. bina edilseAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev onlar ahirete göçtüğündeAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev dava da ortadan kalır. Bu açıdan birbirimizle irtibatımızı güçlü tutmalı ve sabah akşam bir ve beraber olma yollarını araştırmalıyız.. araştırmalı ve birliğimizi korumaya çalışmalıyız. Kendimizi devamlı sıfırlayarak yolumuza devam etmeliyiz. “Ben yaptımAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev ben ettim.” demek şirkin bir uzantısıdır. Ene’yi (ben) yırtıpAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev Nahnü’yü (biz) ya da “Hu”yu (O) göstermek bizim vazifemizdir. Topluluk içinde ihtilaf çıkarmamaAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev yalanın en küçüğüne dahi tenezzül etmeme de yine vazifelerimiz cümlesindendir. O halde yapılan/yapılacak olan övgüler bizi bizden almamalı ve vazifelerimizi yapmaya engel teşkil etmemelidir. Bu iseAşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz Smilev yukarıdaki esasları benimsemeye ve özümsemeye bağlıdır.
https://merakli.yetkin-forum.com

Aşırı iltifattan kaçının; çünkü suizanna neden olursunuz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Neden Hapşırırız.?
» Gökyüzü Neden Mavidir
» Beni neden yarattın :):)
» Neden Sagopa Kajmer??
» Sahtiyan - Yeni Nesil EP & Neden [2009]