Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!'

YazarMesaj
мєяу´
Administrator
Administrator
мєяу´

Teşekkür Puanı : 3891
Rep Puan : 251
İsim : Merve
Kadın
Ruh HaLi : Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!' Agresi10
Takım : Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!' D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
MadaLyaLarım : Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!' Ftzv9l

Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!' Empty
MesajKonu: Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!'   Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!' Icon_minitimePerş. Eyl. 03, 2009 12:52 pm

Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!' 02092009112215_47_642957dem

Eurovision’a gitmek istiyorum!

Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü: Eurovision'a katılmak isteyenler gidemiyor!
Eurovision tarihi yaklaştıkça şarkıcılar da birer birer yarışma için adaylıklarını ilan ediyor. Ancak TRT, bu isimler yerine hep tahmin edilmeyen kişilere teklif götürüyor.

Önceki yıl, Nez, Hande Yener ve Gökhan Özen Eurovision'a katılmak istediğiklerini açıklarken, Mor ve Ötesi'ni Eurovision'a gönderen TRT, geçen yıl da Gülşen ve Murat Boz isimleri gündemdeyken Hadise ile Eurovision'a katılmıştı. Bu yıl Demet Akalın'ın, "Bir bakmışsınız sahnede ben varım. Mayoyla çıkıp yarışırım, kimse de eleştirmez" sözlerinden sonra Burcu Güneş de "İddialı bir tipim. Birinci olurum" dedi. Murat Boz da yarışma gönüllüleri arasında.

kaynak: ekolay.net
https://merakli.yetkin-forum.com

Demet Akalın: 'Eurovision’a gitmek istiyorum!'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demet Akalın - Toz Pembe 2009 Orjinal Cdrip
» eMiRhan & deMet AkaLın SeVGiLiLer GüNü 2009
» Demet Akalın & Ersay Üner - Umutsuz Vaka 2oo9
» Demet Akalın - Toz pembe 2009 ( Fthogz club mix)/ No rapid
» Karadenizin Hırçın Çocuğu Kazım Koyuncu - Sevmesem Öyle Kolay Çekip Gitmek (No Rapid)