Sürüm : 8.5. Boyut : 2.29 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP/Vista Üretici Firma : Microsoft Corporation --------------------------------------------------------------------------
Bu Mesajı Görmek İçin Cevap Yazmalısınız
File Name: WindowsDefender.msi Version: 1593 Date Published: 11/8/2006 Language: English Download Size: 4.9 MB --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 11 Türkçe Boyut : 24.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows XP Üretici Firma : Microsoft Corp. Eklenme Tarihi : 26-01-2007 --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 9.0.124.0 Boyut : 1.45 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Macromedia, Inc. --------------------------------------------------------------------------
Dosya Boyutu : 633K Ekleniş Tarihi : 10.08.2006 Lisans : Freeware Üretici : MicroSoft --------------------------------------------------------------------------
Sürüm: 3.1.4000.2435 Bilgi Bankası (KB) Makaleleri: KB893803 Yayınlandığı Tarih: 02.09.2005 Dil: Türkçe Yükleme Boyutu: 2 KB - 2.5 MB* --------------------------------------------------------------------------
Bu güncelleştirme Microsoft sanal makinesindeki (Microsoft VM) eksiklikleri giderir. --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 1.6.0.50 Boyut : 15.1 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Sun Microsystems Eklenme Tarihi : 21-02-2007 --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 8.0.0 Boyut : 20.8 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Adobe Systems Inc. Eklenme Tarihi : 16-12-2006 --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 5.53 Boyut : 6.4 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Nullsoft Eklenme Tarihi : 21-02-2007 --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 3.71 Boyut : 1.35 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 40 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Alexander Roshal --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 8.3.2.1 Boyut : 186 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Ahead --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 1.81.1002 Boyut : 3.37 Mb Kullanım İzni : Reklamlı (Adware) Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Amaze Software --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 7.5.11 Boyut : 41.12 Mb Dil : İngilizce İşletim Sistemi : Windows --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 2.0.14 Boyut : 5.5 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 6.0.2.675 Beta Boyut : 21 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 3 Ay + Keylerle Full Olacak Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : Kaspersky Lab --------------------------------------------------------------------------
Sürüm : 3.9.0 Boyut : 17.0 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici Firma : KL Software --------------------------------------------------------------------------