Konu: Az ßiraz Forum İmzaLarı Çarş. Eyl. 30, 2009 5:36 pm
Gidene üzüLMem.. SevSeydi Zaten Gitmezdi.. GeLene Sevinmem... Oda Zaten ßaskasindan ğeLdi.. ßu Saatten Sonra UğraSamam.. DünümLe Ve DünümdeKiLerLe.. ßen Yarinima ßakarim YanimdakiLerLe...
GeL ßir anLaşma yapaLım seninLe payLasaLım herSeyi suLardan ßaSLayaLım önce .. Engin denizLer aSıLmaz okyanusLar senin oLsun .. ßana sadece gözLerini ver .. ßen ßiLmem öyLe süsLü keLimeLeri seviyorsam ßunu ßaska türLü söyLeyemem .. ßana Lazım değiL anLasıLmaz sözLer senin oLsun Lugattaki tüm sözcükLer .. ßana Seni Seviyorum yeter .. ALfabeden en güzeL sözü yazmak için 29 harfe ne gerek var .. aL 26sı senin oLsun ßana SEN yeter ..
DefaLArca NeşteR vuRuLan SonRa geçTi Diyip SaRıLan ama HaLa Kanayan !!!...YaRa BenDe...!!!
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor.. !
.. Amân KâLbim .. Sâkin qüLme ! Ne Zâmân qüLdün Ertesi AqLâdin ..!
Konu: Geri: Az ßiraz Forum İmzaLarı Cuma Ekim 02, 2009 1:31 pm
.. Amân KâLbim .. Sâkin güLme ! Ne Zâmân güLdün Ertesi AgLâdin ..! Aşkın yarısı bozgundur be kısım. Hem şarabı içicen hem başın dönmeyecek var mı öle bolluk?
Beynimde intihar çiçekleri açmış Her gözyaşımda biraz daha büyüyor çığlıklarım Sonunu getiremediğim hikayelerim var benim 1 2 3 tıp! Daha kaç hakkım kaldıki yaşamaya
Ruhumu TéninLé Boyadım
"...Bazen ask gider..." Ve sen yılardır içinde yasadığın yürekten valizler dolusu anılarla kendi yalnızlığına taşınırsın...
Ruhum durmaz bedenimdehücrelerim yaşamaz. Kurumuş dallara döner yüreğim susuz çöllere... Bu Gece bu hayat böyle bitemez ben ölürüm Ölürüm gitme kal biraz daha... GİTME KAL BİRAZ DAHA...
Ask Odur ki ; iki "OnuR"Lu insan KosuLLara (( ALdirmaksizin Vé Durmaksizin )) Birbirini Séçér ..!
[b][size=9]Kırılmamış soИ kaLbί kırmaya geLdim Çok degίştίm beИ artık meLek degίLim..
[i][size=9]Burası benim yalnızlığıdakaranlığıda aynı solukta yaşadığım…[/size] [size=12]Benliğimin diğer uç bucağındaki kaybetmişliğin tek adresi![/size]
[/size][/b][/i]
Susarak özlüyorum sesini.. Susmamözlemim kaybolmasın diye Sen anlatıyorsunyanı başımdasın ve o kadar uzakta… Ellerimi bağlıyorum içime Ve ben en çok kendimi kandırıyorum Sadece susarak özlüyorum...
Bir günüm daha geçer mi Sensiz darmadağınım yapayalnızım Sığındığım limandı bu aşk Ne olur kalbine bir bak Ben oradayım..
Masal gibiydi onun sevgisi... Her masal mutlu biter ya bu masal beceremedi...
[size=16]Ve en çok Seni Özledim ben...[/size] Gözyasilarimi omuzlarinda birakip gitmek istiyorum simdi... Sana kim oldugumu söylemeden arkama bakmadan... Agladigimi sana göstermeden... Seni çok özledim ama çok özledim... Çocuklugum!!!
Hep var mıydın hayatımda ? Yani ben gözLerimi dünyaya açtığım dan bu yana Hep yüRek, yüreğe miydik SeninLe ? Hep SevdaLı mıydık böyLe öLeSiyé ?