Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili.

YazarMesaj
ZaMpArA
Üye
Üye
ZaMpArA

Teşekkür Puanı : 56
Rep Puan : 3
İsim : erdi
Erkek
Ruh HaLi : Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Karizm10
Takım : Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Empty
MesajKonu: Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili.   Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Icon_minitimePaz Ekim 04, 2009 8:53 pm

Bana kalani yaşıyorum Sevgili.. uzak bir sevda nefeslendikce içimdeBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul sen görmedigim odaların mavi duvarlari arasindasın... Aklımda dönen düşten başka bir şey degilsin çoğu zaman; ama o düşBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul tüm nefeslerime sindigi için yasamin kendisi oluyor.. Ah Sevgili SenBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul yaşamin kendisi oluyorsun.. Bana kalanı yaşıyorum Sevgili.. sestenBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul görüntüden yoksun bir hayal olarak koştukça Sen gönlümün sokaklarında..Ve artik biliyorumBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul "Seni henüz söylenmemiş sözcüklerle "Seviyorum".. Bana kalani yaşıyorum SevgiliBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul dokunuşlardan uzak bir saydam tenli olarak gezindikce sen baska iklimlerde..Evden çikasım gelmiyorBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul sanki seni ardimda bırakiyormuşum gibi hissediyorum..Kapanip dört duvar arasinaBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul sadece tülleri kıpırdatan uysal esintilerde soluyorum mevsimleri..Şiirler kuruyorum sırça konaklarda; ve içine seni koyuyorum sadece.. Bana kalanı yaşıyorum Sevgili... sadece harflerden oluşmuş bir beden olarak böylesi vazgecilmez olmuşken Sen yüreğimde... Kavuşmayi hayal ediyorumBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul koşarak boynuna sarıldığımıBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul beni yıldızlara savurduğunuBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul oradan basimda yildiz ışıklarından oluşmuş bir taçla asağı indigimi; Seni sevdigimiBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul cok cok sevdigimi; Beni sevdiginiBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul çok çok sevdigini; ellerimi tum kıvrımlarıyla ezberleyebilmek için avucunda sımsıkı tuttuğunuBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul saçlarimi öptüğünüBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul alnımı öptüğünüBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul dudaklarımı öptüğünü; gogsune yaslanan göğsümmde ürkek güvercinlerin kanat çırptığınıBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul el ele Istanbul'u yeniden keşfettiğimiziBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul Pierlotti'nin bizi üzerinde taşımaktan gurur duydugunu dusluyorum..Ama sonra duste de zaman geciyor; ayrilik zamani geliyorBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul anlatmasi güç bir SIKINTI büyüyor bedenimde..BenBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul sana daha kavuşmadım bile; Oysa ben o uyaniş sonrasi yasanacak ayriliga yaniyorum.. Bana kalani yaşıyorum SevgiliBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul tüm nefeslerime sinmis olmanin verdigi gururu ve huzuru taşıyorum içimde..Kare Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgulkare resimlerindeki gözlerine bakiyorumBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul tebessümüneBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. VirgulkaşlarinaBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul dudaklarinin kivrimlarina..Çocuk oluyorum hemen ve defalarca yaptigim gibi bir kez daha ekrani opuyorum.. Seni telaffuzu mümkün olmayan kelimelerle seviyorum sevgiliBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul seni soylenemez kelimelerle seviyorum.. Bana kalani yaşıyorum sevgiliBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul ki o kalanBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul sensizligin içine nasıl sığdığını anlayamadigim "SEN" dir.. Tüm omrumdesin ve bu ruyanin nasil bitecegini tam bilemesemde ya da sorgulamasam da hiç bitmesin istiyorum.. Hayallerden sıyrılıpBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul yaşam dedigimiz kisa öykünün iki mesut sevdalisi olalim istiyorum.. Öyle tutalım ki ellerimizi hiçbir kuvvet ayiramasin istiyorum.. Erkeğim olBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul Kadının olayim istiyorum.. SevgilinBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul dostunBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul eşinBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul sırdasınBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul her seyin olayim istiyorum.. HER SEYiM OLBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul istiyorum.. Bana kalanı yaşıyorum sevgili.. Sen beni seven olarak baktikca gecenin karanlik gozlerine; ben her geceBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul yeni gelecekler kurgularim ikimize ve her gece simsiki sarinip yatarim senin saydam tenine.. Bana kalani yasiyorum sevgili.. Seni yasiyorum Sevgili.. Aski yasiyorum sevgiliBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul Hayallerde yasiyorum Sevgili.. Kendini gizleme yüreğimdenBana Kalanı Yaşıyorum Sevgili. Virgul olur mu? Seni çok Seviyorum Sevgili.....!

Bana Kalanı Yaşıyorum Sevgili.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» RüyaLarımdaki SenLe Yaşıyorum Şimdi
» öLen SevgiLi
» Hayat bana yalan söyledi!
» Geylani - Sevgili Peygamberim (s.a.v.) 2009
» Yasaksın bana