Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Ey Uzak Uzak Baktığım...

YazarMesaj
ZaMpArA
Üye
Üye
ZaMpArA

Teşekkür Puanı : 56
Rep Puan : 3
İsim : erdi
Erkek
Ruh HaLi : Ey Uzak Uzak Baktığım... Karizm10
Takım : Ey Uzak Uzak Baktığım... D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

Ey Uzak Uzak Baktığım... Empty
MesajKonu: Ey Uzak Uzak Baktığım...   Ey Uzak Uzak Baktığım... Icon_minitimePaz Ekim 04, 2009 8:54 pm

Sana uzaktan bakıyorum. Sana bakmak inanılmaz mutlu ediyor beni. Sen gidince aklım da senin peşinden sürüklenip gidiyorEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul yüreğim de.. Yanında biri mi varEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul ona bir şey mi söylüyorsunEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul onunla gülüyor musun.. içim yanıyor. Ama senden sonra gördüğüm o insan birden senden biri oluyor. Senin baktığın her yer artık güzelEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul senin konuştuğun her insanEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul özel oluyor.

Sen evine şu yollardan gidiyorsun. Ardından yürüyorum. Beni fark etmiyorsun. Önünden geçtiğin evlereEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul gölgesinde yürüdüğün ağaçlaraEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul her gün bindiğin otobüse bakıyorum. Senin gözünle bakıyorum. Sen yokken de o yollardan defalarca geçiyorum. Senin kokunEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul senin havanEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul senin auran sinmiş havaya.. Sanki seni soluyorum.

Akşamları ne yaparsın acaba? Sofraya oturduğun zaman yanında kimler var? Hangi yemeği severek yersinEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul neyi sevmezsin? Kitap okur musun? Hangi kitapları seversin? Ne tür filmlerden hoşlanırsın? Televizyon izler misin? Gece sokağa çıkar mısın? Arkadaşlarınla en çok neye gülersin? En çok kim kızdırır seni..Hangi futbol takımını tutarsın?

Bilmeliyim. Senin hakkındaki bütün ayrıntıları öğrenmeliyim. Çünkü ben de o filmlere gideceğimEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul ben de o dizileerii izleyeceğimEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul ben de o yemekleri seveceğim ya da nefret edeceğim. Bilmeliyim. Baştan kuruyorum dünyamı. Seninle yaşamaya başlıyorum.

Onca kalabalığın içindeEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim. Bir ışık çarpıyor yüzümeEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul bir sıcaklık yürüyor göğsümde. Anlıyorum ki sen varsın. Sen ordasın. Sen gelmişsin. BakmadanEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul başımı çevirip seni görmeden varlığının farkındayım.

Ey uzak uzak baktığım.. göz göze gelmedenEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul saçını okşamadanEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul değil bir rüyayı bir cümleyi paylaşmadan sevdiğim sevgilim. Bir aşk filiz verdiEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul fidan verdiEy Uzak Uzak Baktığım... Virgul kök saldı içimde. Onu sana göstermek için ömrümü veririm.

Ey Uzak Uzak Baktığım... Alpedoowtk9nh9

Ey Uzak Uzak Baktığım...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İçImdeki ŞEhir Senden Uzak
» İncitmeyecek kadar uzak,üşümeyecek kadar da yakın olabilmek... (Etkileyici buldugumu soylemeden gecemeyecegim. )‏