Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Kanatma Artık Yüreğini..

YazarMesaj
ZaMpArA
Üye
Üye
ZaMpArA

Teşekkür Puanı : 56
Rep Puan : 3
İsim : erdi
Erkek
Ruh HaLi : Kanatma Artık Yüreğini.. Karizm10
Takım : Kanatma Artık Yüreğini.. D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

Kanatma Artık Yüreğini.. Empty
MesajKonu: Kanatma Artık Yüreğini..   Kanatma Artık Yüreğini.. Icon_minitimePaz Ekim 04, 2009 8:55 pm

Bir gül iliştir saçlarına ve sustur yüreğinin kanamalarını
Bitir yüreğinin hıçkırıklarınıKanatma Artık Yüreğini.. Virgul söyleyelim sevda türkümüzü
Kopar düşlerini bitirenKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yüreğini ağrıtan yaşamın acılarınıKanatma Artık Yüreğini.. Virgul
Acıların yüreğimde bir son bulsunKanatma Artık Yüreğini.. Virgul kanatma artık yüreğini

Yüreğinin alevlerindenKanatma Artık Yüreğini.. Virgul ruhunun fırtınalarından uzaklaraKanatma Artık Yüreğini.. Virgul çok uzaklara gitmeyi istediğinde sabrını da al yanına. Yüce dağların zirvelerinde kekik topla kendine. Kuşku değirmenlerinin sularıyla yıka yüzünü ve çorak dağ tepelerinde yıldız iliştir saçlarına. Acılar acıtırsa canınıKanatma Artık Yüreğini.. Virgul çileler keserse önünü bir gül iliştir saçlarına ve sustur yüreğinin kanamalarını.

Biz bu sevdanın bulanık sularından da gülüşler çıkardık zıpkın duruşlarla. Yüreğimizdeki asmalarla yıldızlara tırmandık gecelerce. Acımıza sevincimizi sürüpKanatma Artık Yüreğini.. Virgul mutlu gülüşlerle yuttuk lokmalarımızı. Biz kiKanatma Artık Yüreğini.. Virgul korkuların hesapsız kaçışlarına vurmadık kendimizi. Yüreğimizin ve sevdamızın diyetini isteyen zavallı insancıklara bile güldükKanatma Artık Yüreğini.. Virgul kahkahalarla. Gözyaşlarımızın mutluluğunu engin denizlere sevgimizle akıttık.

Seni yazarakKanatma Artık Yüreğini.. Virgul aşkı yazarak geçse de ömrümKanatma Artık Yüreğini.. Virgul seni yazmaktaki giz’im yeryüzündeki tüm toz zerreciklerinin içerisinde olsa da arayıp bulurum seni sevdikçe. Yüreğimdeki masum duruşların sürdükçeKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yeryüzündeki tüm beyaz kâğıtlara resmini çizmekKanatma Artık Yüreğini.. Virgul gelmiş ve geçmiş bütün zamanların adına seni anmakKanatma Artık Yüreğini.. Virgul kaz*****n asla olmadığı yaşam sahnesindeKanatma Artık Yüreğini.. Virgul bu yüce sevdayı hak edene kadar seni sevmek isterim.

BenKanatma Artık Yüreğini.. Virgul bütün istasyonlardaKanatma Artık Yüreğini.. Virgul duraklarda seni aradım yıllarca. Sen inersin diye baktığım her gözde hüsranı yaşadım. Senden bir haber getirecek kuşlara özlemle baktımKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yılmadımKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yıkılmadım hep seni aradım. Denizlere vurdum sonra kendimi. Bakir kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. Sensiz nice gemiler geçti limanlardan. Gemicilerin şarkılarına eşlik ettim seni arayarakKanatma Artık Yüreğini.. Virgul sen duymadın. Sarhoş iskelelerdeKanatma Artık Yüreğini.. Virgul çürümüş mavnalarda sabahı ettim. Gecelerin beni örten yorganında sana sarıldım doyasıyaKanatma Artık Yüreğini.. Virgul ama sen olmadınKanatma Artık Yüreğini.. Virgul ta ki seni bulana kadar.

İkimiz de sabrın tunç kapısını çalmamak için direndik günlerce. Yüreğimizin pençelerine ve deli yumruklarına hiç aldırmadık. Kurşun delikleriyle dağıldıkKanatma Artık Yüreğini.. Virgul hiddetimizden ağladık. Birbirimizi sevdikçe gözlerimizi anılaraKanatma Artık Yüreğini.. Virgul dudaklarımızı sigara dumanlarınaKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yüreğimizi sancılara beledik ve aşka acıyı yükledik.

Beyninin ütopyasında nazlı bir kelebek uçar arada bir dallarıma. Kanatları rengârenktir ve türküler mırıldanır yürekten. Sevginin anlık mutluluğu gecelere de boyun eğer bir gün. Bir perdenin arkasından bakarız belki de aşka. Gözlerimiz hasretiKanatma Artık Yüreğini.. Virgul ellerimiz haziran’ıKanatma Artık Yüreğini.. Virgul bedenimiz şubat’ı ararken mevsimler bize soyunurlar gül dudaklımKanatma Artık Yüreğini.. Virgul masum ve çırılçıplak odalarda.

Dün gece sana son kez iyi geceler dileyip bir daha girmemeyi diledim düşlerine. Rüyalarının her karesinde labirentler vardı ve ben günlerdir sana rastlamayı umarak sevdalı bir kurt gibi dolaştım karlı dağlarında. Fırtınan ara sıra tipiyi andırıyordu ve sığınmak yetmiyordu yüreğinin kayalıklarına. Günlerce seni aramak yordu beni mağrur kelebek. Eğer rastlarsan izlerime seni ilk anladığım yere bırak. OradaKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yıldız tepesinde seni bekliyor olacağım.

Ve sen yüreğindeki taşınmaz yüklerle hayat merdivenlerini tırmanmayı seçmişsin kendine. Alternatifsiz bir yaşamın kollarında masum gülücüklerle yaşamayı bilmişsin. Bundan böyleKanatma Artık Yüreğini.. Virgul dolunca gözlerini ağrıtanKanatma Artık Yüreğini.. Virgul gözyaşlarını akıtan yaşları dökmekten korkma sakın. Sen ağladıkça daha sıkı tutuyorum ellerini. Ellerini tuttukçaKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yüreğin değiyor yüreğime. Yüreğin yüreğimde attıkça yıldızlardan taçlar iliştiriyorum saçlarına ve şiirleriimin kilometrelerinde mutlu gülüşler yapıyoruz birlikte.

Anlayacağın mağrur kelebekKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yağmurunda ıslanıpKanatma Artık Yüreğini.. Virgul karlarında üşüyüpKanatma Artık Yüreğini.. Virgul denizlerindeki dalgalarla boğuşmak ne güzel bir bilsen. Ben tabiatına sevdalıKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yüreğine koşan bir simyacıyım bu yerkürede. Gülüşlerin yağmurKanatma Artık Yüreğini.. Virgul yüreğin bahardır. Denizlerin ne kadar hırçın olursa olsun ben bu sevdanın rıhtımında seni beklemekten vazgeçmeyeceğim. Yüreğindeki fırtınalara aldırma sakın. Kanatlarını güçlü tut ve uçmak için gün say. Kozandaki tüm anılarını geçmişte bırak ve aç kanatlarını. Nerede mola verirsen bahçen orası olacak çünkü. Özgür umutlara kanat açmadıkça mutluluğun adasına varamazsınKanatma Artık Yüreğini.. Virgul sakın unutma.

Alıntı

Kanatma Artık Yüreğini..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer Aşk Yok Artık
» Sİmdİ artik herkes gİbİsİn!!
» Artık Silinmeyen Programlarınız Silinecek ( Your Uninstaller )
» Yeter Artık Bitsin Dediğiniz Dizi-Film Hangisi..?
» "Yok artık" dedirten hata!