Konu: Metin2 adam kandırma yöntemi Paz Ekim 25, 2009 8:17 pm
Şimdi 2 tane aynı servere giren hesabınız olmalı birincisiyle girip adam bulacaksınız 30 seviye altı olsunki kanma ihtimali çok olsun sonra adamın isminde m,i,j,büyük ı yada kücük l varsa o adamın ismini aklınızda tutun yada whisper diyin orda kalsın mesaj kutusu maksat adamın ismini görmek sonra diger hesapla aynı bayrakta yeni karakter açıyorsunuz.Diyelim adamın karakterinin ismi metin002 sizde yeni karakterin ismini rnetin002 açıyorsunuz r,n harflerini kullanıyorsunuz m yerine oyunda m diye görünüyor.Sonra kurduktan sonra giriyorsunuz oyuna diyorsunuz ki hakkınızda şikayet var lütfen joan bölgesi seyisin yanına gidiniz felan filan sizde seyisin yanına gidin sonra deyinki hesabınız 3 günlük engelleniyor şimdi itemlerinizin kaybolmaması için bana veriniz 3 gün sonra itemleriniz tekrar hesabınızda olacaktır.Adam inanmazsa felan siz bilirsiniz hesabınız engelleniyor kendinize iyi bakın deyin 10 saniye felan bekleyin. adam derse bb yememiştir ama bazıları tamam dur felan diyor öyle işte ben böyle kdp felan neler aldım inanmayan denesin zorlamıyoruz ya
dumanyaq-tojdin
Konu: Geri: Metin2 adam kandırma yöntemi C.tesi Ara. 05, 2009 10:01 am