Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
Senin virqüllerine meчdan okuчup , keskin bir nokta ile bitiriчorum haчatimda “ sen ” le baslaчan tüm cümleleri
yasamak nefes alip vermekse, yasiyorum iste sessizce...
Aşk bir güle benzer.Çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın diken kısmında ise aşkın sonsuz acılarını yaşarsın!..
Aşk Bir Turşuya Benzer Yiyenin İçini Bulandırır Ymeyenin Ağzını Sulandırır...!!!
yenı bır sayfa actım kendıme sen yoksun aklbım hayvanat bahcesı degıl kı ıcınde kopekler olsun
AleMiN PiYaSa KuRduGu YeRDe FiYaTLaRi BiZ KoYaRiZ
anLadım! aşk = [Nedensiz Sevgi]
buz giBi geceDe yaLnız kaLmaya razıyım, ışığıM oLursan!
hayaT koCa biR rüYa..! uyaN artık bitti RüYa!
Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama ben sana hala el sallıyorum.
ben sevDamı kefenLedim, öLsemde bir öLmesemde!
kuRudu gözümüN yaŞı.. siLsen de biiir siLmesen de!
єLiмi †u† ßırαkмα öLєиє ∂єk ßir αи ßiLє
Bir Kitap Bastan Yazilabilir Ama Hayat Asla...
hoplaraROCK zıplayaROCK inanaROCK çoşaROCK e birazda matROCK dinlemek lazım ROCK!...
kaŞarLar eRisin diYe, KüreseL ısınMaya tam DesTek!!
Bizi çekemediler aşkım! Kamera bozukmuş.
aŞk bir b*ktur. Çek sifonu kurtuL..
şeyTanın tek günaHı meleĞi gasP etmekmiŞ!
Aşk pis bir havuzdur, beni zorla ittiler =(
eLektrikLi sandayLedeyim, çok yaLnızım, eLimi tutarmıSın!!
aşk bir pencereye benze açınca havanı alırsın!!!
hayat ho$tuR... a$klaR bo$tuR sewME bo$weR pe$inde ko$tuR...
B€LALIYIM B€LALI BU GÖNÜL SANA SEVDALI €G€R SANA BİR Ş€Y OLURSA YAKARIM BU DÜNYAYI...
nasıl doldurduysan hayatımı warlıqınla bende defalarca yazmak ısterdım adımı defalarca dudaklarımla dudaklarınaa !!
aşkın adı maviydi mavinin adı derindi derin derin bakardı derin gözlerinde mavi anlamlar yatardı
Tédavisi Mümkün OLmayan $izoFrén ß1r A$kty ßénimkisy.
Hanqi Doktora Gittiysém AyrıLık Yazdı Récétémé
Vé EkLédi
Hérqün DüzénLi OLarak ÖLünécék..!
ınsanın ıcınde nır damla bıle umut kalayınca ysanılanlar ıster ıstemez anlamını yıtırıorr !! =((
doğruluk sonsuzluğun güneşiyse ... nasıl olsa doğar
hayatın en qsl anı herseyden wazqectıqınız zaman sızı hayata baqlayan bırının olduqunu dusunduqunuz andırr !! =) [bıtanesınden bıtanesıne]
yıldıs kaydıında tutulan dilekler gerçek olurmuş.ilk yıldıs kaydığında tüm yıldısların kaymasını,tümyıldıslar kaydığında da sni bna getirmesini dilicemm.