• Anneler günün kutlu olsun. Sevgili annem , hangi gün aklımda değilsinki
• Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine.. Anneler günün kutlu olsun
• BULAMADIM SENINKI GIBI SICAK BIR SINE, HASRETINE DAYANAMIYOR ARTIK, BU SINE. COK ARADIM, BULAMADIM SENIN GIBISINE. HASRETINDEN BAK AGLIYOR GOZLERIM YINE. SENI OZLUYORUM ANNE
• FEDAKARLIK, SEVGI, SABIR VE GUZELLIK NE DEMEK TARIF ET DENSEYDI BANA, SANIRIM HIC DUSUNMEDEN CEVABIM ANNEM OLURDU.
• Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana: Heralde sadece "ANNE" derdim. Anneler günün kutlu olsun
• MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN GUZEL KELIME SENIN ADINMIS. SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYOR...ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN...
• ANNE SENI SEVIYORUM…BELKI SEVGIMI HER ZAMAN GOSTEREMIYOR OLABILIRIM AMA SEN BUNU DAIMA BILIYORSUN…ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN…
• KELIMELERLE ANLATILAMAYAN FEDAKARLIK VE KARSILIKSIZ SEVGIYI, TARIF ET DESEN BANA HERHALDE SADECE "ANNE" DERDIM..ANNELER GUNUN KUTLU OLSUN...
• BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN HERZAMAN YANIMDA OLAN DEGERI BICILEMIYEN DUNYANIN EN GUZEL ANNESINE,ANNELER GUNU KUTLU OLSUN