125 gr. margarin, 3 fincan pudra şekeri, 1 fincan sıvı yağ, 1 fincan süt, 1 tane yumurta, Yarım paket kabartma tozu, 1 paket vanilin, 1 çorba kaşığı kako, 1 su bardağı nişasta, Aldığı kadar un.
HAZIRLANIŞI:
Kako ve yumurtanın beyazı dışındaki bütün malzemeden hamur yoğurmaya başlayın. Yanlız hamur sertleşmeden limon büyüklüğünde hamur ayırıp yoğurmaya devam edin. Kulak memesi kıvamındakı hamuru biraz dinlendirin. Diğer ayırdığınız hamura kako ekleyip iyice özleştirene kadar yoğurun. Dinlenen hamuru merdane yardımı ile kurşun kalem kalınlığında açın ve çay bardağı yardımı ile yuvarlaklar çıkartın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralayın. Daha sonra kakolu hamurdan göz ve ağız için parçalar koparıp resımdeki gibi suratlar yapın. Yanlız kakolu hamuru beyaz hamura yapıştırmak için yumurta beyazına batırın. Daha sonra önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında hafıf renk değiştirene kadar bekletin. Ağızda dağılan ve gülücük saçan kurabiyelerinizi afiyetle yiyin...