Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız?
+4
ByDeviL
Can
mansare_muro_61
мєяу´
8 posters
Kaleci
13%
[ 1 ]
Sağ Bek
0%
[ 0 ]
Sol Bek
13%
[ 1 ]
Stoper
0%
[ 0 ]
Ön Libero
0%
[ 0 ]
Sağ Açık
0%
[ 0 ]
Sol Açık
13%
[ 1 ]
Orta Saha (Serbest)
38%
[ 3 ]
Forvet Arkası
25%
[ 2 ]
Forvet
0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 8
Anket kapatıldı
Yazar
Konu: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Çarş. Şub. 25, 2009 5:45 pm
:!: :?:
En son M - NefreT tarafından C.tesi Mayıs 30, 2009 11:47 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mansare_muro_61
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Çarş. Şub. 25, 2009 6:29 pm
şuan oynadığım mevki... forvet arkası... nam-ı diğer maestro...yani oyun kurucu...yani 10 numara...yani beyin..yani ben ve futbolcumda buna bağlı olarak Alessandro DEL PIERO
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 7:00 pm
Fenermden ßaşka Her Takımda KaLeci oLmak İsterdim. GeLen ßütn TopLarı OLduğu Gißi KaLeye İade Ederdm =)
mansare_muro_61
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 7:36 pm
ßeßeqcix demiş ki:
Fenermden ßaşka Her Takımda KaLeci oLmak İsterdim. GeLen ßütn TopLarı OLduğu Gißi KaLeye İade Ederdm =)
fazla takım değişmezdin... tek maçla emekli..aldığın paranın hakkını verecen
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 7:41 pm
ßen Hayrına Oynıcağım İçn Sorun oLmıcak
mansare_muro_61
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 7:44 pm
ßeßeqcix demiş ki:
ßen Hayrına Oynıcağım İçn Sorun oLmıcak
fenerde oynayıp onun başarısında ter dökmek daha mantıklı bence...senin adına...
benide yakında görebilirsin ekranlarda yeni yetenek murat diye... paf takımla antremana çıkmış adamım
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 7:54 pm
ßayağ Havaya Girdn Sen Ya, ßöLe Adamım fLn =) Neyse ßenim EkranLarım Zaten DoLu.. Sırası GeLince Senide izLeriz :o
mansare_muro_61
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 7:59 pm
ßeßeqcix demiş ki:
ßayağ Havaya Girdn Sen Ya, ßöLe Adamım fLn =) Neyse ßenim EkranLarım Zaten DoLu.. Sırası GeLince Senide izLeriz :o
walla iyi yetişiyorum...geçen sene fener genç takımını 2-0 yendiğimiz maçta bir gol attım.. hemde ayağımla ciddiyim gerçekten...ilerde asıl fenerede atacam inşallah..
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 8:05 pm
ßekLe Atarsın =)
mansare_muro_61
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 8:08 pm
ßeßeqcix demiş ki:
ßekLe Atarsın =)
aragones ölmezse hat trick yaparım ... walla onu bunu bilmem. yetiştiğim takımda top oynayacam... o top toplayıcılar varya...4 haftada bir bende oluyorum....
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 8:11 pm
O GünLeri ßekLicem, Ama Göremiceğimden Adım Gißi Eminim HayaLLerini Yıkmak İstemem Ama Unutma ßu Sadece ßi HayaL =)
mansare_muro_61
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 8:14 pm
ßeßeqcix demiş ki:
O GünLeri ßekLicem, Ama Göremiceğimden Adım Gißi Eminim HayaLLerini Yıkmak İstemem Ama Unutma ßu Sadece ßi HayaL =)
hayallerinizin ulaşamadığı yerde bizim elaltı benliğimiz durur..3 büyük dışındada şampiyon takım olmak hayaldi...sizin içn hayal bizim için "mesele"
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 8:18 pm
Tmm O Gün GeLdiğinde Görüşürüz dicem Ama O Gün GeLmicekki, Ne deyim Yani ßen Sana =)
mansare_muro_61
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 8:23 pm
ßeßeqcix demiş ki:
Tmm O Gün GeLdiğinde Görüşürüz dicem Ama O Gün GeLmicekki, Ne deyim Yani ßen Sana =)
göreceksin...HEPİNİZ GÖRECEKSİNİZ:. abarttım ya..neyse en azından bir gs-ts maçında görüşürüz
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Şub. 26, 2009 8:31 pm
ßak O oLaßiLir
Can
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Paz Mart 29, 2009 2:58 pm
forvet arkası
ByDeviL
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Ptsi Mayıs 18, 2009 7:49 pm
soL açık.
RebeL__AngeL
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Ptsi Eyl. 14, 2009 10:03 pm
hçbirni almiim bn
yusufdeniz
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Ptsi Eyl. 21, 2009 9:54 pm
arkadaslarla oynuoz arkadasa orta saha kaptan oluom genellikle Orta Saha (Serbest)
Lo$T
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Salı Ekim 13, 2009 8:14 pm
solbek benden sorulur
ZaMpArA
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Çarş. Ekim 14, 2009 6:03 pm
M - NefreT demiş ki:
delisin sen bende kaleci olurdum ama yemek için değil tutmak için
мєяу´
Konu: Geri: Eğer FutboLcu OLsaydınız Hangi Mevkide Oynardınız? Perş. Ekim 15, 2009 12:21 pm
Evet ÖyLeyim TutaßiLiyorsan HeLaL