Konu: Tülay Özcan-Ağla (Kaçmaz Bu Parça) Ptsi Mart 16, 2009 8:27 pm
Karanlık odalarda kalmış bir çocuk gibiyim Küçük bir mum ışığına bile hasretim Bedenim yorgun ama ruhum deli çağında Hiç umudum olmasa da kokun kaldı evin dört yanında
Ağla ağla kalbim ağla Sarılmaz bu yara Derdin var durma ağla Sakın utanma kendini tutma Kapanmaz bu yara Derdin var durma ağla
Dün gece resmine gözyaşım deydi Hıçkırık seslerim dillere geldi Konuştular benimle dertleştik bütün gece En yakın arkadaşım tek sırdaşım gözyaşlarım
Ağla ağla kalbim ağla Sarılmaz bu yara Derdin var durma ağla Sakın utanma kendini tutma Kapanmaz bu yara Derdin var durma ağla
Linki görmek için Cevap Yazmalısınız
Şifre: bager
En son M - NefreT tarafından Cuma Mayıs 29, 2009 2:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Mesaj YeniLeme)
freedom
Konu: Geri: Tülay Özcan-Ağla (Kaçmaz Bu Parça) Ptsi Mart 30, 2009 8:43 pm
Konu: Geri: Tülay Özcan-Ağla (Kaçmaz Bu Parça) Perş. Haz. 25, 2009 9:46 am
GÜSEL PARÇA ELİNE SAĞLIK
enes66
Konu: Geri: Tülay Özcan-Ağla (Kaçmaz Bu Parça) Perş. Tem. 09, 2009 11:02 am
M - NefreT demiş ki:
Karanlık odalarda kalmış bir çocuk gibiyim Küçük bir mum ışığına bile hasretim Bedenim yorgun ama ruhum deli çağında Hiç umudum olmasa da kokun kaldı evin dört yanında
Dün gece resmine gözyaşım deydi Hıçkırık seslerim dillere geldi Konuştular benimle dertleştik bütün gece En yakın arkadaşım tek sırdaşım gözyaşlarım
Linki görmek için Cevap Yazmalısınız
Şifre: bager
thanks
alenultum
Konu: Geri: Tülay Özcan-Ağla (Kaçmaz Bu Parça) Çarş. Ekim 28, 2009 11:18 pm