Konu: MerakLı Forumm'da Saygıdeğer ßiri oLmak C.tesi Mart 21, 2009 9:04 pm
MerakLı Forumm' da Saygıdeğer Biri Olmak Için
1- Bilgisayar başındayım, istediğimi yapabilirim diye düşünmeyin.İnsanlara saygılı olun.En azından gerçek hayatta olabildiğiniz kadar.
2- Küfür etmeyin.Küfür edenleri uyarın.Forum hariç istediğiniz yerde istediğiniz kadar küfür edebilirsiniz.Ama burası ortak kullanılan bir alan.
3- Boş paylaşım yapmayın.
4- Noktalama işaretlerine dikkat edin.Anlaşılan cümleler kurun.
5- Açılan başlıklara boş mesajlar atmayın.Atılan boş mesajlar sadece mesaj sayınızı yükseltir kalitenizi belli etmez.
6- İnsanlarla polemiğe girmeyin.Tartışmayın demiyoruz tabii ki tartışacaksınız.Forum bunun için vardır.Tartışma kavgaya dönüştüğü anda yöneticilere başvurun.
7- İnsanların fikirlerine saygı duyun. Size karşı yapılan eleştirilere kulak asın.
8- Unutmayalım ki forumun en saygı değer kullanıcıları insanlara en çok yardım eden, en güzel paylaşımları yapan kişilerdir.Bu tip kişileri kendinize örnek alın.
9- Forumda belli bir seviyeye ulaştığınızı düşünüp diğer insanları küçük düşürmeye çalışmayın.O kişi ne kadar da acemi olsa sizde o yollardan mutlaka geçtiniz.
10- Üyelerin yaşlarına , rep gücüne , mesaj sayısına ve cinsiyetlerine göre muamele yapılmamasına dikkat edelim.
11- Forum İçerisinde yönetime yardımcı olmak onlarında bizim gibi insan olduklarını ve bazı detayları gözden kaçırabileceklerini unutmamak .
12- Forumun daha güzel yerlere gelmesi için konulan kurallara uyun. Bu tip etik kuralları aklınızdan hiç bir zaman çıkarmayın.Bu kurallar forumdaki her kuraldan önce gelir.
lavinya
Konu: Geri: MerakLı Forumm'da Saygıdeğer ßiri oLmak Paz Mart 22, 2009 4:30 pm
katılıyorum sana sadece burası için değil heryerde geçerli olan şeyler bunlar
tugay
Konu: Geri: MerakLı Forumm'da Saygıdeğer ßiri oLmak Ptsi Mart 23, 2009 8:51 pm
sana katılıyorum emege saygı
RebeL__AngeL
Konu: Geri: MerakLı Forumm'da Saygıdeğer ßiri oLmak Salı Mart 24, 2009 8:29 pm