Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Jackie Chan'den ilginç itiraf

YazarMesaj
мєяу´
Administrator
Administrator
мєяу´

Teşekkür Puanı : 3891
Rep Puan : 251
İsim : Merve
Kadın
Ruh HaLi : Jackie Chan'den ilginç itiraf Agresi10
Takım : Jackie Chan'den ilginç itiraf D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
MadaLyaLarım : Jackie Chan'den ilginç itiraf Ftzv9l

Jackie Chan'den ilginç itiraf Empty
MesajKonu: Jackie Chan'den ilginç itiraf   Jackie Chan'den ilginç itiraf Icon_minitimePaz Nis. 19, 2009 12:14 pm

Çin'in dünyaca ünlü film yıldızı Jackie Chan, ''Biz Çinlilerin kontrol edilmesi gerekir'' dedi.

Chan, "Bo'ao Asya Forumu 2009 Yıllık Toplantısı"nın düzenlendiği Çin'in güneyindeki Hainan adasında bugün katıldığı panelde, Çinlilerin özgürlüğüyle ilgili bir yorumda bulundu. Ana kıta Çin'e oranla serbest olan Hong Kong'da büyüyen Chan, çok fazla özgürlüğün iyi olmadığını ve ''Biz Çinliler kontrol edilmemiz gerekir diye düşünmeye başlıyorum'' diye konuştu.

55 yaşındaki Hong Konglu aktörün bu yorumu salondaki işadamlarından alkış aldı. Chan, Çin'deki film yapımcılarına olan sansür ve kısıtlamaların tartışıldığı panelde konuşurken, ''Özgürlüğün olmasının iyi olup olmadığı konusunda emin değilim. Şimdi gerçekten kafam çok karıştı. Eğer çok özgürsen, Hong Kong'un şimdi olduğu yolu seviyorsunuzdur. Çok karmaşık. Tayvan da çok karmaşık.'' şeklinde konuştu. Ünlü yıldız, ''Ben yavaş yavaş biz Çinlilerin kontrol edilmeleri gerektiğini düşünüyorum. Eğer kontrol edilmiyorsak, sadece ne istersek onu yaparız.'' dedi.
https://merakli.yetkin-forum.com

Jackie Chan'den ilginç itiraf
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İtiraf Vakti GeLdi..
» İlginç bir test
» İlginc Ve Komix
» İLginç öLümLer
» ilginç ölümler