Konu: 17 Yaşında ßi İntihar Mektußu Perş. Ocak 29, 2009 4:43 pm
daha 17 sinde tanıdım onuher görüşümde ona olan sevgim çoğalıyordusevdiğimi söyleyemedim belki kaybetmekten korkuyordumama onun için ölürdümtam 1,5 yıl platonik yaşadım aşkımıher gün görüyor ama konuşmuyordukbirbirimizi fazla tanımıyordukbizim mahallede oturuyordubazen evimin önünden geçiyorduben ona aşıktımartık dayanamadım teklif ettimbana verdiği cvp olmaz benim arkadaşım var dedio an yıkılmıştım kendimi bilmez olmuştumaradan 1 hafta geçtikten sonra arkadaşından haber gönderir telofon numaramı istedianlayamadım ama yinede verdim2 gün sonra telofonumda üst üste çağrılar gelmeye başladı onun olduğunu anlamıştımsonra herşey olmasını istediğim gibi ilerliyordu sanki yeniden doğmuş gibiydimona diğer arkadaşını sordum benim için ayrılmıştıo gün anladım ki bir gün benden de ayrılacaktı bunun olmaması için elimden geleni yapacaktımyaşadığım güzel günler 6 ay sürdü bana yazdığı msj da senden ayrılmak istiyorum beni arama yazmıştıçünkü başka birisi varmışnasıl olurda beni terk eder diye dşündüm ama oldu o beni terk etti hayat durdu düşünemez oldum çünkü o yoktu bana sarılacak elimi tutacak kişi yoktu acaba bütün kızlarmı böyle yoksa sadece benimkimi?hiç anlayamadımondan sonra hayatıma kimseyi sokmadım her günümü o düşünmekle geçirdimdüşünürken onsusluğu unuttum çünkü düşlerimde yaşıyorduayrıldığımızdan buyana 2 yıl geçti onu hala unutamadımbi gün onu gördüm hiç değişmemiş aynıydıgülüşü,bakışı herşey aynıydıduydumki oda sevdiğinden ayırlmışoda mutsuzmuşdaha sonra yine karşılaştık ona tekrar gel desem gelecekti ama diyemem,diyemezdim ben onu içime gömdüm unutmadım onu hiç sevmekten vaz geçmedimbana çok kötüyüm ben bunu hak edecek ne yaptım diye sordubir şey diyemedim çünkü ben onu hala seviyordum ona beni yaşarken öldürdüğünü beni bu hayatta nedensiz bıraktığını söyleyemedimbeni hala düşündüğünü ve sevdiğini söylüyordu inanmadımona bundan sonra yanında olmayacağımolamayacağım istesemde istemesemdesevdim seni bir zamanlar ,hala seviyorum ve benden sonrada mutlu olmanı istiyorum olurda bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak ben olmayacağım keşke böyle yaşanmasaydı bazı şeyler keşke döndüre bilsek zamanı geriye senden kalan boşluğu kiminle doldururum bilmiyorum sen hayatıma renk katan sen hayatımdaki nedendin senin istediğin gibi olmadımı?bunu sen istemedinmi? uzun süre bana baktı ve elvada dedi gitti2 saat sonra intihar ettiğini duydum o ölmüştü artık o hiç yoktu ben buna dayanamazdım bana ik cümle yazmış elvada aşkım elvada birtanem elvada sevgilim elveda sanaartık yaşamanın hiç bir anlamı kalmadı benim de yanına gitme zamanım gelmiştielveda hayat elveda geride kalanlar elveda herşeye elveda
En son M - NefreT tarafından C.tesi Mayıs 30, 2009 12:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tugay
Konu: Geri: 17 Yaşında ßi İntihar Mektußu Perş. Şub. 05, 2009 12:19 am
Konu: Geri: 17 Yaşında ßi İntihar Mektußu Salı Mart 31, 2009 7:18 pm
bir an düşündümde girdim bu konuya ben intihar eden erkek sandım ama kız etmiş eğer ben yanlış anlamadıysam benim olayıma ebnzer sandım ama çok fark var. paylaşım için teşekürler.
мєяу´
Konu: Geri: 17 Yaşında ßi İntihar Mektußu C.tesi Mayıs 30, 2009 12:10 pm
ReaL_71 demiş ki:
bir an düşündümde girdim bu konuya ben intihar eden erkek sandım ama kız etmiş eğer ben yanlış anlamadıysam benim olayıma ebnzer sandım ama çok fark var. paylaşım için teşekürler.
ALLah ßidaha Göstertmesin Arkadaşım. İnş. ßi daha Aynı Hatayı Yapmazsın(:
RebeL__AngeL
Konu: Geri: 17 Yaşında ßi İntihar Mektußu Ptsi Haz. 01, 2009 9:13 am