Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MeRakLı Forum| MeRak Ettiğiniz herşey => Paylaşımın en meraklı adresi

AnasayfaAnasayfa  PortaLPortaL  GaleriGaleri  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İLetişim  

Ölüm Kokuyorum Bu Siralar

YazarMesaj
axi_1907
ßanLandı
ßanLandı
axi_1907

Teşekkür Puanı : 52
Rep Puan : 1
Kadın

Ölüm Kokuyorum Bu Siralar Empty
MesajKonu: Ölüm Kokuyorum Bu Siralar   Ölüm Kokuyorum Bu Siralar Icon_minitimeC.tesi Mayıs 16, 2009 9:23 am

Gözyaşlarına gebe bir enkaz..
Ölüm Kokuyorum bu sıralar..
Ölüm gibi çapraşıkÖlüm Kokuyorum Bu Siralar VirgulsoğukÖlüm Kokuyorum Bu Siralar Virgulen çokta sessiz..
Gidişinin bilmem kaçıncı asrında tiktakların çıldırtan sesleriyle boğuşmaya devam eden yorgunluğum.. Öyle bir yorgunluk ki..Esir almış her bir olguyuÖlüm Kokuyorum Bu Siralar Virguldüşünceyi..Hayalleri bile!
Yorgun ellerim..

Yorgun gözlerim..
Yorgun kelimelerim..
Zamanın kovalamacası derler yaÖlüm Kokuyorum Bu Siralar Virgulbu kovalamacanın dışındayım artık.Yorgunluğum engel çünkü..
Ayaklarıma ağır prangalar bağlanmışcasına yavaşladı hayatım..Nefes alışverişlerim metabolizmanın emrinde.Oda isteyerek yapılan eylemlerden değil anlayacağın..
``Bir kere gelse..`` diye düşündüm zaman zaman.Ama fark ettim kiÖlüm Kokuyorum Bu Siralar Virgulgelişin gidişini silmeye yetmeyecek kadar basit kalıyor..!
Ben gidişinin kefenineÖlüm Kokuyorum Bu Siralar VirgulsessizliğineÖlüm Kokuyorum Bu Siralar Virgulkokusuna alıştım artık!Ruhum firar etmişti gidişinle.Bulmam zor..Bulmam imkansız! İşte bu yüzdenÖlüm Kokuyorum Bu Siralar Virgulgelişin gidişinin yanında solda sıfır..Bilirsin ölüm bir kez gelir..Bir kez gittin..!
Ölüm kokuyorum bu sıralar...Tiktaklarına yenilmiş bir zamansızlıktı yaşadığım...

window.google_render_ad();

Ölüm Kokuyorum Bu Siralar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En Acı Ölüm Umutsuzluktur
» Fenaa öLüm
» Bir Ölüm İlanının Düşündürdükleri!..
» öLüm ßiLe Son DeğiL ßize
» Ölüm Sonrası Hakkında Hadisler...